Autopour droppkork 5 cl

69 kr
I lager    Sponsrad länk

Autopour droppkork 5 cl är en droppkork som automatiskt doserar 5 cl.

Håll flaskan med 45 graders lutning vid användande.

Färg och utseende på denna droppkork kan variera.

Innan användande:

Fukta droppkorken innan du sätter den på flaskan. Prima droppkorken innan du använder den: efter att du satt droppkorken i flaskan, täpp för öppningen med tummen och vänd flaskan uppochner en kort stund, så att spriten genomfuktar innerdelen på droppkorken.Vid användande:

En kula rör sig inne i droppkorken (inte den som sitter i den färgade delen) och den måste vara längst ner när droppkorken börjar användas.

När flaskan sedan hålls lutad i 45 grader så börjar kulan sakta röra sig mot flasköppningen och när man ser att den når toppen så stängs flödet av.Hålls flaskan med för liten vinkel så stannar kulan kvar i utgångsläget och flaskan kan tömmas i ett svep. Håll flaskan i sådan lutning så att kulan rör sig mot flasköppningen.Passar till de flesta spritflaskorna på marknaden. Undantag för flaskor som har en ytterdiameter över 33 mm.Skötsel

Maskindiskas ej

Handdiskas i max 50 grader

Används inte till likörer

Används endast till sprit, är inte 100%  tillförlitlig till vin och fungerar inte till vatten.

Autopour droppkork 5 cl finns i kategorin Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware. Autopour droppkork 5 cl säljs direkt av Barshopen för snabb leverans.

Läs mer…