Becks ölsejdel 50 cl

99 kr
I lager    Sponsrad länk

Becks ölsejdel 50 cl är en elegant och högkvalitativ ölsejdel som är ett måste för alla ölentusiaster där ute.Med en perfekt kapacitet på 50 cl har den tillräckligt med utrymme för att hålla din favoritöl redo att drickas.

Becks ölsejdel är tillverkad med högsta kvalitet av tåligt glas, vilket garanterar att den är hållbar och lätt att rengöra. Men det är inte bara funktionaliteten som gör denna ölsejdel så speciell - det är också den eleganta designen med bryggeriets logotyp på sidan som verkligen sticker ut.

Denna ölsejdel är det perfekta tillbehöret för att förhöja ölupplevelsen vid alla tillfällen, oavsett om det är en lugn kväll hemma eller en fest med vänner och familj. Ge den som en present till någon som du vet uppskattar god öl och bekvämlighet. Detta är en produkt som definitivt kommer att göra intryck.

Sammanfattningsvis är Becks ölsejdel 50 cl med bryggeriets logotyp på sidan en högkvalitativ och elegant produkt som kommer att förhöja din ölupplevelse.

Höjd: 19,5 cm

Becks ölsejdel 50 cl finns i kategorin Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware. Becks ölsejdel 50 cl säljs direkt av Barshopen för snabb leverans.

Läs mer…