Fotoprops Kräftskiva 10 st

59 kr
I lager    Sponsrad länk

Fotoprops Kräftskiva 10 st är de ultimata tillbehören för att skapa oförglömliga minnen på din kräftskiva! Med en uppsättning av 5 unika och färgglada props på träpinne kan du och dina gäster ta fantastiska bilder som kommer att bevara minnena från din kräftskiva i åratal framöver.

Varje prop är tillverkad av papper och monterad på en träpinne som gör att den enkelt kan hållas upp under fotograferingen. Designen av varje prop är speciellt utformad för att passa perfekt till kräftskivan, med roliga och festliga motiv!

Med fotoprops Kräftskiva i papper på träpinne kan du bjuda in dina gäster att bli kreativa och roliga med sina fotografier, och samtidigt fånga stämningen och atmosfären på din kräftskiva på ett sätt som är både autentiskt och roligt.

Beställ ditt set av fotoprops kräftskiva i papper på träpinne idag och se till att din kräftskiva blir en succé som kommer att minnas under lång tid framöver!

Antal 10 st (2 st av respektive design).

Fotoprops Kräftskiva 10 st finns i kategorin Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware. Fotoprops Kräftskiva 10 st säljs direkt av Barshopen för snabb leverans.

Läs mer…