Från kaffeböna till drink

179 kr
I lager    Sponsrad länk

Från kaffeböna till drink. En kopp kaffe kan verka så enkelt. Men kaffets värld är mycket mer än så. Låt mig ta med dig på en resa där vi utmanar kaffets alla 800 olika aromer.

Om författaren Lisen Gren

Jag är en kaffenörd sedan tolv år. Mitt intresse för kaffe och dess aromer växte sig starkt efter att jag gått min första barista basic utbildning. Sedan dess har min hunger att lära mig mer om kaffe varit omättad. År 2016 ställde jag upp för första gången i en kaffetävling och upptäckte kaffedrinkarna. Att utmana kaffet med andra råvaror och få de att gifta sig med varandra fångade mitt intresse. Sedan dess har jag älskat att skapa helt nytänkta kaffedrinkar. Det var först efter 2018, när jag vann nordiska mästerskapet – Coffee Professional Cup – som jag ville ha en ny utmaning: Varför inte skriva en bok om kaffedrinkar och få fler att våga använda kaffe som en råvara!Författare: Lisen Gren

Sidor: 51 st

ISBN: 9789188397614

Utgiven: 2020-12-03

Från kaffeböna till drink finns i kategorin Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware. Från kaffeböna till drink säljs direkt av Barshopen för snabb leverans.

Läs mer…