Julpresentpack med whiskyglas, choklad & pastiller

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Julpåse i säckväv med rött band som innehåller ett Specials tasting whiskyglas, en Famous Grouse chokladkaka med whiskytryffel 90 gr samt pastiller från Mackmyra. Ett perfekt presentpaket, redan inslaget i julpåsen. Mycket passande julklapp till alla som älskar whisky och smakrika tilltugg.

OBS: Smak på Mackmyrapastiller väljs slumpvis eller efter tillgång mellan sorterna Svensk Ek eller Svensk Rök.

Specials Tasting whiskyglas 13 cl

Ett smakfullt och delikat provsmakarglas för whisky, konjak, bourbon samt för starkviner som portvin, madeira och sherry. Specials Tasting whiskyglas har en nätt stjälk och fot som bär upp en tulpanformad kupa. Formen på Specials Tasting lämnar utrymme för dofterna och smakerna att blomma ut.


Famous Grouse choklad med whiskytryffel 90 gr med fantastisk fyllning med chokladtryffel smaksatt med Famous Grouse Scotch Whisky. Mycket god kombo av whisky och choklad.Passar perfekt att ge bort i present till någon som uppskattar whiskey.

Julpresentpack med whiskyglas, choklad & pastiller finns i kategorin Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware. Julpresentpack med whiskyglas, choklad & pastiller säljs direkt av Barshopen för snabb leverans.

Läs mer…