Medium champagneglas 17 cl Rona

99 kr
I lager    Sponsrad länk

Medium champagneglas 17 cl från tillverkaren Rona är en högkvalitativ produkt som ger en lyxig känsla till varje tillfälle. Glasets eleganta design och perfekta proportioner gör det till det perfekta valet för att njuta av en god champagne eller mousserande vin.

Tillverkad av finaste kristall, har detta glas en imponerande klarhet och glans som förhöjer dryckens utseende och färger. Dess tunna och släta kant gör det bekvämt att dricka ur och ger en behaglig känsla i munnen.

Rona är en välkänd tillverkare av högkvalitativa glasprodukter och deras Medium champagneglas är inget undantag. Varje glas är noga tillverkat för att säkerställa dess hållbarhet och kvalitet, vilket gör det till en långvarig investering.

Oavsett om du vill skämma bort dig själv eller dina gäster, är detta glas ett utmärkt val. Det är perfekt för att skapa en sofistikerad atmosfär på bröllop, födelsedagsfester eller andra festliga tillfällen.

Sammanfattningsvis är Medium champagneglas från Rona en fantastisk produkt som erbjuder en kombination av elegans, funktionalitet och hållbarhet.

Blyfri kristall

Höjd: 230 mm

Bredd: 60 mm

Tål maskindisk

Medium champagneglas 17 cl Rona finns i kategorin Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware. Medium champagneglas 17 cl Rona säljs direkt av Barshopen för snabb leverans.

Läs mer…