Rom & Mat: En bok om rom, mat & sköna möten

229 kr
I lager    Sponsrad länk

Rom & Mat är en bok som handlar om rom, mat och möten med människor. I boken hittar du recept på romdrinkar, rom i mat och rom kombinerad med mat och desserter.

Utöver Heridas egna recept så har ett tjugotal av de krögare och bartendrar som Herida Brands arbetat med under alla år bidragit med recept till boken.

Daniel di Zazzo startade importföretaget Herida Brands för 15 år sedan. Några år senare blev det ett familjeföretag som idag drivs av Daniel och Malin.

Under åren har de åkt land och rike runt och hållit i hundratals romprovningar. Dessa provningar har utvecklats till Rum & Food-provningar det vill säga man provar till exempel fem olika rom som gifter sig med fem olika maträtter.

Den här boken är till för inspiration och rom passar fantastiskt bra till mat. Dyk in i boken, förhoppningsvis hittar du din favorit eller så får du ideér till dina egna kombinationer.

ISBN: 9789189722163

Grenadine Bokförlag

Utgiven: 2023-06-02

Rom & Mat: En bok om rom, mat & sköna möten finns i kategorin Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware. Rom & Mat: En bok om rom, mat & sköna möten säljs direkt av Barshopen för snabb leverans.

Läs mer…