Zwiesel glas Enoteca Bordeaux Rödvinsglas 100 cl 2-pack

895 kr
I lager    Sponsrad länk

Zwiesel glas Enoteca Bordeaux Rödvinsglas 100 cl 2-pack är det ultimata valet för den som vill njuta av sin favorit rödvin på högsta nivå.Med en kapacitet på hela 100 cl kan du vara säker på att varje droppe av din favorit Bordeaux kommer att avnjutas till fullo.

Glasen är munblåsta och tillverkade av högsta kvalitet blyfri Tritankristall som ger en hög klarhet och enastående skärpa i varje sipp.Den eleganta formen på glaset är speciellt utformad för att förhöja smakupplevelsen och framhäva vinets karaktär.

Enoteca Bordeaux Rödvinsglas har en fin och tunn kant som gör det enkelt att dricka vinet utan att distraheras av glasets egenskaper. Glaset har också en stadig fot som gör att det ligger stadigt på bordet och minskar risken för spill.

Sättet du serverar ditt vin på är lika viktigt som själva vinet, och Enoteca Bordeaux Rödvinsglas är ett fantastiskt val för att ge en extra touch av elegans och stil till dina middagsbjudningar eller för en romantisk kväll för två.

Sammanfattningsvis, Zwiesel glas Enoteca Bordeaux Rödvinsglas är en fantastisk investering för alla vinälskare som vill njuta av sitt favorit rödvin till fullo. Med hög kvalitet, enastående skärpa och eleganta design är detta det perfekta valet för att förhöja din vinupplevelse.

Beställ idag och låt vinet flöda!

Höjd: 28 cm

Bredd: 11 cm

Munblåsta glasTål maskindisk

Zwiesel glas Enoteca Bordeaux Rödvinsglas 100 cl 2-pack finns i kategorin Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware. Zwiesel glas Enoteca Bordeaux Rödvinsglas 100 cl 2-pack säljs direkt av Barshopen för snabb leverans.

Läs mer…