Zwiesel glas Enoteca Burgundy Rödvinsglas 75 cl 2-pack

799 kr
I lager    Sponsrad länk

Zwiesel glas Enoteca Burgundy Rödvinsglas 75 cl 2-pack munblåsta vinglas är det perfekta valet för vinälskare som vill uppleva den ultimata rödvinsupplevelsen.Varje glas är munblåst av professionella glasblåsare och tillverkat av högsta kvalitet blyfri Tritankristall, vilket garanterar en enastående kvalitet och elegans.

Med sin stora kupolformade design och kapacitet på 75 cl, är detta glas speciellt utformat för att förbättra smakupplevelsen för alla typer av rödvin, särskilt Burgundy-viner.Glaset har också en fin och tunn kant som gör det enkelt att dricka vinet.

Enoteca Burgundy Rödvinsglas är också en visuell njutning, med sin enastående klarhet och eleganta stil som garanterat kommer att imponera på dina gäster.Dessutom, med sin stabila fot, kan du lita på att dina glas står stadigt på bordet och minskar risken för spill.

Oavsett om du vill skämma bort dig själv eller ge en unik present till en vän eller släkting, så är Zwiesel glas munblåsta Enoteca Burgundy Rödvinsglas det perfekta valet. Varje glas är unikt i sin design och tillverkad med omsorgsfull precision för att garantera att varje vinupplevelse blir så minnesvärd som möjligt.

Sammanfattningsvis, Enoteca Burgundy munblåsta Rödvinsglas är ett fantastiskt val för alla vinälskare som vill uppleva det bästa av det bästa.

Med sin enastående kvalitet, eleganta stil och imponerande design, är detta glaset det perfekta valet för att förbättra din rödvinsupplevelse.

Beställ idag och upplev skillnaden själv!Höjd: 22 cm

Bredd: 11,5 cm

Tål maskindisk

Zwiesel glas Enoteca Burgundy Rödvinsglas 75 cl 2-pack finns i kategorin Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware. Zwiesel glas Enoteca Burgundy Rödvinsglas 75 cl 2-pack säljs direkt av Barshopen för snabb leverans.

Läs mer…