Schott Zwiesel

Zwiesel glas Enoteca Cognacglas 88 cl 2-pack

799 kr
I lager    Sponsrad länk

Zwiesel glas Enoteca Cognacglas 88 cl 2-pack för dig som söker efter det ultimata sättet att njuta av en fin cognac, behöver du inte leta längre.  

Detta högkvalitativa glas är munblåst av skickliga hantverkare, vilket ger en unik och individuell känsla till varje glas.

Med sin generösa volym på 88 cl och sin breda kupa, ger detta glas dig möjligheten att uppleva alla subtila nyanser och aromer av din favorit cognac. Glaset är också designat för att passa perfekt i handen och dess vikt ger en känsla av balans och stabilitet, vilket gör upplevelsen ännu mer njutbar.

Tillverkat av högkvalitativ Tritankristall, är Enoteca Cognacglas både tåligt och motståndskraftigt mot repor, vilket gör det till en långsiktig investering för alla cognac-entusiaster. Det är också enkelt att rengöra och kan diskas i diskmaskin utan att förlora sin kvalitet eller glans.

Om du vill ge en elegant och smakfull gåva till någon särskild, är Enoteca Cognacglas ett utmärkt val. Dess unika design och höga kvalitet gör det till en present som kommer att uppskattas och användas under lång tid framöver.

I slutändan, om du vill uppleva din cognac på bästa sätt, är Zwiesel glas Enoteca Cognacglas det perfekta valet.

Beställ dina glas idag och upplev en helt ny nivå av njutning med varje sip!Höjd: 18 cm

Bredd: 11,5

Tål maskindisk

Zwiesel glas Enoteca Cognacglas 88 cl 2-pack finns i kategorin Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware. Schott Zwiesel är ett av våra märken som säljs direkt av Barshopen.

Läs mer…