Swedish Tonic Premium Gift Box

499 kr
I lager    Sponsrad länk

Swedish Tonic Syrup - Premium Gift Box. Håll i er, för nu blir det åka av. Swedish Tonic Gift Box Premium är allt som behövs för att göra en GT i världsklass.

I denna mattsvarta låda av hög kvalité finns så mycket snygga saker. Först och främst Swedish Tonic Syrup. En tonicsyrup du spär ut själv med kolsyrat vatten för att göra din egen tonic. På så vis kan du själv bestämma styrkan på din tonic. Sirapen kan även användas i en mängd olika drinkar och cocktails, såväl som i marinad och sorbet. En flaska räcker till ca 10 drinkar. Den är tillverkad av kokad bark, precis som man gjorde förr. Kommer i en gedigen svart keramikflaska med korkförslutning.

Till det kommer fyra stycken sugrör i rostfritt stål, en mattsvart droppkork långsam och en vändbar mattsvart jigger med mått för 2 och 4 cl. Och! Ett recepthäfte för inspiration.

Ge bort i present eller använd själv och bli en mixolog i världsklass.

Innehåller: 1 Swedish Tonic Syrup 200ml, 1 mattsvart droppkork långsam, 4 st drinkpinnar/sugrör i rostfritt stål, 1 st mattsvart mätglas, ett recepthäfte med info om Swedish Tonic och recept. Levereras i en snygg mattsvart låda av exceptionellt hög kvalitet!

Ingredienser i syrup: vatten, riktig kinabark, agavesirap, handpressad lime, citron & apelsin, citrongräs, kryddpeppar, enbär, citronsyra & natriumbensoat.

Förvara flaskan mörkt och svalt

Skötselråd: diska för hand

Swedish Tonic Premium Gift Box finns i kategorin Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware. Swedish Tonic Premium Gift Box säljs direkt av Barshopen för snabb leverans.

Läs mer…