The Glenlivet whiskyglas 10 cl

129 kr
I lager    Sponsrad länk

The Glenlivet whiskyglas 10 cl är ett must-have för alla whiskyentusiaster där ute. Detta eleganta och högkvalitativa glas är perfekt för att få ut det mesta av din favoritwhisky.

Tillverkad av högsta kvalitet av tåligt glas, är detta whiskyglas både hållbart och lätt att rengöra. Den unika formen på glaset är utformad för att framhäva whiskyens aromer och smaker, vilket gör det till det perfekta glaset för att njuta av The Glenlivets premiumwhisky.

Dess eleganta design är också något som verkligen sticker ut. Med den klassiska Glenlivetloggan på sidan är detta ett glas som verkligen visar att du tar din whisky på allvar.

Denna whiskyglas är det perfekta tillbehöret för att förhöja din whiskyupplevelse vid alla tillfällen, oavsett om det är en avslappnad kväll hemma eller en fest med vänner och familj.Så varför inte investera i detta högkvalitativa glas och njuta av The Glenlivets whisky på bästa sätt?

Sammanfattningsvis är The Glenlivet whiskyglas en högkvalitativ och elegant produkt som är perfekt för alla som uppskattar god whisky.

Så oavsett om du köper det till dig själv eller som en present till någon annan, är detta glas en investering som verkligen kommer att göra skillnad i din whiskyupplevelse.

Markering för 2 och 4 cl på baksidan.

Höjd: 170 mm

Bred: ca 43 mm

The Glenlivet whiskyglas 10 cl finns i kategorin Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware. The Glenlivet whiskyglas 10 cl säljs direkt av Barshopen för snabb leverans.

Läs mer…