Whiskeykaraff Globe 85 cl med 4 glas och träplatta

1 599 kr
I lager    Sponsrad länk

Whiskeykaraff Globe 85 cl med 4 glas och träplatta som förhöjer presentationen och serveringen. Karaffen och glasen har en konstnärlig världskarta etsad på utsidan. Karaffen tillsluts med den medföljande guldfärgade stoppern, samt innehåller detta set en tratt så du enkelt kan fylla på karaffen med önskat innehåll.När du placerar karaffen i den medföljande träställningen så går det utmärkt att snurra karaffen om du önskar. Inuti karaffen seglar ett skepp som förhöjer känslan av kvalitet och lyx. Träplattan med hållare är tillverkad av mörkt exklusivt trä som presenterar karaffen och glasen på ett fantastiskt sätt.Denna whiskeykaraff och de medföljande whiskeyglasen med världkarta kommer från svenska Golden Moose och är handblåsta och helt blyfria, de följer dessutom amerikanska FDA-normerna som även gäller för Europa.

Detta är den perfekta presenten till någon du tycker om, eller kanske du själv vill ha ett set i whiskeyhörnan, baren eller på annat passande ställe?

Denna karaff passar självklart att förvara och servera andra destillat ur, såsom rom, konjak, gin eller tequila m.m.

Storlek karaff

Höjd: 21 cm

Diameter: 13 cm

Omkrets: 39,5 cm

Tips: Skölj stopperns lameller i ljummet vatten innan den sätts på karaffen första gången för att mjuka upp dem för lång livslängd.

Rengöring: Endast handdisk! Skölj karaffen med mindre mängd ljummet vatten och en liten mängd diskmedel, skölj därefter ur rester av diskmedlet med en liten mängd kallt vatten.

OBS: Fyll inte karaffen med en större mängd vatten för att sedan skaka om innehållet, då kan skeppet inuti gå sönder/lossna.

Whiskeykaraff Globe 85 cl med 4 glas och träplatta finns i kategorin Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware. Whiskeykaraff Globe 85 cl med 4 glas och träplatta säljs direkt av Barshopen för snabb leverans.

Läs mer…